ΥΛΙΚΑ:
ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ 1/2 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΑΛΕΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ.
- 500ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
- 100ΓΡ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- 100ΓΡ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- 100ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
- 1 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
- 1 ΑΥΓΟ
- ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ
- ΛΙΓΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
- ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ
- ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ 1/2 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΑΛΕΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου