ΥΛΙΚΑ:
ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΧΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΛΕΥΡΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΓΚΟ.
ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΑ ΑΥΓΑ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΖΥΜΗΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΛΟ.
ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ.ΠΛΑΘΕΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΞΑΝΑΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ,ΤΑ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 35-40 ΛΕΠΤΑ.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΜΙΡΩΔΑΤΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΑΣ.
- 11/2Κ.ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ
- 450ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
- 300ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ
- 7 ΑΥΓΑ
- 5 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ
- 11/2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
- 11/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
- ΞΥΣΜΑ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ
- 11/2Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΧΛΕΠΙ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΟ
- 11/2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ
ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΧΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΛΕΥΡΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΓΚΟ.
ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΑ ΑΥΓΑ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΖΥΜΗΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΛΟ.
ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ.ΠΛΑΘΕΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΞΑΝΑΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ,ΤΑ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 35-40 ΛΕΠΤΑ.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΜΙΡΩΔΑΤΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΑΣ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου