ΥΛΙΚΑ:
ΝΕΡΟΒΡΑΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ,ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ,ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ,ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ.
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ,ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ ΒΑΖΕΤΕ ΓΕΜΙΣΗ ΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΡΟΛΑΚΙΑ.
ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ.
- 500ΓΡ. ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
- 11/2Κ. ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ
- 6 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
- 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
- 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΡΑΣΙ
- ΑΝΗΘΟ
- ΔΥΟΣΜΟ
- 1 ΦΑΚ. ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- 250ΓΡ. ΦΕΤΑ
- 250ΓΡ. ΑΝΘΟΤΥΡΟ
- 250ΓΡ. ΜΑΝΟΥΡΙ
ΝΕΡΟΒΡΑΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ,ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ,ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ,ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ.
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ,ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ ΒΑΖΕΤΕ ΓΕΜΙΣΗ ΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΡΟΛΑΚΙΑ.
ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου