By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΚΕΜΠΑΠ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1Κ. ΚΙΜΑΣ ΑΡΝΙΣΙΟΣ
  • 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
  • 2 ΑΥΓΑ
  • 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
  • 60ΓΡ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
  • 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
  • 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΥΜΙΝΟ
  • 2Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
  • 1Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΛΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΜΑΚΡΟΥΛΑ ΛΕΠΤΑ ΚΕΜΠΑΠ.
ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Η ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΟΣΟ  ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου