ΥΛΙΚΑ:
ΠΛΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΜΑΚΡΟΥΛΑ ΛΕΠΤΑ ΚΕΜΠΑΠ.
ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Η ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
- 1Κ. ΚΙΜΑΣ ΑΡΝΙΣΙΟΣ
- 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
- 2 ΑΥΓΑ
- 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
- 60ΓΡ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
- 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
- 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΥΜΙΝΟ
- 2Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
- 1Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΠΛΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΜΑΚΡΟΥΛΑ ΛΕΠΤΑ ΚΕΜΠΑΠ.
ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Η ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου