ΥΛΙΚΑ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΝΕΡΟ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ.
- 1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ
- 1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΨΙΛΟΥ ΑΡΑΚΑ
- 200ΓΡ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
- 200ΓΡ.ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
- 100ΓΡ. ΚΑΡΟΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
- ΛΙΓΗ ΚΑΠΑΡΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΝΕΡΟ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου