By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 600ΓΡ. ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
  • 1 ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΧΑΝΟ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
  • 3 ΑΥΓΑ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ
  • 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • ΛΙΓΟ ΑΝΗΘΟ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ  ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΩΝΤΑΣ ΤΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΛΑΤΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ.
ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΥΛΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ.ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ 1 ΩΡΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ.
ΕΧΕΤΕ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΗΡΟΥΝΙ .
ΣΤΟ ΑΥΓΟΝΕΜΟΝΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ .ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ.ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου