ΥΛΙΚΑ:
ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΩΣ ΕΞΗΣ: 1 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1/4 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΞΥΔΙ
2Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΡΙΓΑΝΗ
ΠΙΠΕΡΙ
ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.
- 11/2Κ ΧΤΑΠΟΔΙ
- 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
- 2 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ
- 3/4 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΞΥΔΙ
ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΩΣ ΕΞΗΣ: 1 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1/4 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΞΥΔΙ
2Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΡΙΓΑΝΗ
ΠΙΠΕΡΙ
ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου