ΥΛΙΚΑ:
ME TA YΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΓΩ ΤΟ ΧΩΡΙΖΩ ΣΤΑ ΔΥΟ.ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Η ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ.
ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ.
- 200ΓΡ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
- 130ΓΡ ΝΕΡΟ
- 11/2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
- 1Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΑΤΙ
- 2Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
- 520ΓΡ.ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΨΩΜΙ
- 11/2 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ ΞΗΡΗ
- 10 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
- 300ΓΡ. ΤΥΡΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΑΣ
- ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ
ME TA YΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΓΩ ΤΟ ΧΩΡΙΖΩ ΣΤΑ ΔΥΟ.ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Η ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ.
ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου