ΥΛΙΚΑ:
ΑΦΟΥ ΞΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ.
- 1/2Κ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
- 1 ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΞΥΣΜΕΝΟ
- 5 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
- 6Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
- 3/4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΑΦΟΥ ΞΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου