ΥΛΙΚΑ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ,ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ. ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΑΤΙ.
ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ.
- 500ΓΡ. ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
- 30ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ
- 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 500ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
- 125ΓΡ. ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 250ΓΡ. ΕΜΕΝΤΑΛ ΨΗΣΜΕΝΟ
- 250ΓΡ. ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΨΗΣΜΕΝΗ
- ΠΙΠΕΡΙ
- ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ,ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ. ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΑΤΙ.
ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου