ΥΛΙΚΑ:
ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΨΗΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.
ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΥΡΙ.
- 20 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ
- 200 ΓΡ. ΜΠΕΣΑΜΕΛ Η ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
- 200 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
- 150 ΓΡ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΨΗΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.
ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΥΡΙ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου