ΥΛΙΚΑ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.
ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΧΗΜΑ ΖΥΜΗΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.
ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΥΜΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.
- 1875ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ
- 500ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
- 400ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ (ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΛΥΚΑ ΒΑΛΤΕ ΑΣΠΡΗ)
- 500ΓΡ. ΓΑΛΑ ΠΡΟΒΕΙΟ
- 50ΓΡ. ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ
- 7 ΑΥΓΑ
- 60ΓΡ. ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
- 26ΓΡ. ΜΑΧΛΕΠΙ
- 24ΓΡ. ΜΑΣΤΙΧΑ
- 25ΓΡ. ΜΕΛΙ
- ΞΥΣΜΑ 1ος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.
ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΧΗΜΑ ΖΥΜΗΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.
ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΥΜΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου