By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 500 ΓΡ. ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
  • 200 ΓΡ.ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
  • 300 ΓΡ. ΤΥΡΙΑ (KAΣΕΡΙ,ΓΚΟΥΝΤΑ) ΞΥΣΜΕΝΑ
  • 5 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΕΤΣΑΠ
  • 3Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΟ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ.ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΕΤΣΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.
ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ.ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ.ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ,ΤΗΝ ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟ,ΤΗΝ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου