By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 40ΓΡ. ΜΑΓΙΑ ΞΗΡΗ
  • 1/2Κ. ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ
  • 200ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
  • 2 ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΓΑ
  • 125ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ
  • ΛΙΓΗ ΜΑΣΤΙΧΑ
  • ΛΙΓΟ ΜΑΧΛΕΠΙ
  • 125ΓΡ. ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
  • 1/4 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ
  • ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΛΙΩΝΕΤΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΜΕ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ,1/2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ 1/4 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ.ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.
ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΑ ΑΥΓΑ,ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ,ΤΗ ΜΑΣΤΙΧΑ,ΤΟ ΜΑΧΛΕΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ.
ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΥΜΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ.ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ  ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΓΚΟ.
ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ.
ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου