By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΡΑΒΑΝΙ

ΥΛΙΚΑ:
  • 11/3 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
  • 11/3 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΦΑΡΙΝ ΑΠ
  • 11/3 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ
  • 5 ΑΥΓΑ
  • 1/2 Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
  • 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
  • ΛΙΓΗ ΜΑΣΤΙΧΑ
  ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
  • 21/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
  • 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
  • 5 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • ΧΥΜΟ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ.
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ-ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΡΥΩΣΕΙ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου