ΥΛΙΚΑ:
ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ.
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ-ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΡΥΩΣΕΙ.
- 11/3 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
- 11/3 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΦΑΡΙΝ ΑΠ
- 11/3 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
- 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ
- 5 ΑΥΓΑ
- 1/2 Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
- 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
- ΛΙΓΗ ΜΑΣΤΙΧΑ
- 21/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
- 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
- 5 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
- ΧΥΜΟ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ.
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ-ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΡΥΩΣΕΙ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου