By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:
  • 200ΓΡ.ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 1/2Κ.ΖΑΧΑΡΗ
  • 30ΓΡ.ΑΜΜΩΝΙΑ
  • 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
  • 5ΑΥΓΑ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
  • 10 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ 
  • 11/2Κ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
  • 250ΓΡ.ΜΕΛΙ
  • 250ΓΡ.ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
  • 250ΓΡ.ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑ
  • 20 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΑΛΕΣΜΕΝΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΑΘΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΟΣΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.ΕΑΝ Η ΓΕΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΗ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΑΚΟΜΗ.ΑΦΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ.
ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΜΩΝΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ.ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΕ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΟ ΣΧΗΜΑ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΝΕ ΣΧΗΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου